TEMEL EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ NİSAN AYI FAALİYETİ

“Temel Eğitimde İyi Örnekler” kapsamında temizlik hakkında konuşuldu ve etrafımızda temizlenmeye müsait hangi alanların olduğu belirlendi. Ardından çocuklar 2 gruba ayrıldı ve hem kendi okumuzun bahçesini hem de Atatürk Ortaokulu’nun bahçesinde işe koyuldu. Her taraftaki çöpler toplandı ve çöp kutusuna atıldı. Öğrencilerimizin küçük yaşlardan itibaren kişisel temizlikleri ile birlikte çevre temizliği alışkanlığını kazanmaları sağlanmaya çalışıldı. Doğayı hep birlikte el ele vererek temiz tutamanın geleceğimizi korumak adına büyük önem taşıdığı ele alındı.

26-04-202426-04-202426-04-2024